SØG
 


< Tilbage
FULDKORN er guldkorn
 
I Valsemøllens fuldkornssortiment finder du masser af forædlede produkter og ingredienser, som overholder kravene til fuldkorn.

Mere SMAG. Ny forbedret kvalitet
Vi har forbedret vores serie Lys FULDKORN, så smagen og volumen af fuldkornsbrødene bliver endnu bedre. Det skal nemlig være nemt at bage lyse, lækre og smagsfulde fuldkornshvedebrød med en svampet og elastisk krumme, som forbrugeren vil have.

Prøv f.eks. Lys FULDKORN, Bløddej 100/0, Lys FULDKORN, Specialbrød 100/0 eller bag fra bunden med ... Lys FULDKORNsmel.

FULDKORN - Ny forbedret kvalitet er et opskriftshæft fyldt med inspiration til Lys FULDKORN med "GO' SMAG"

Erstat almindeligt hvedemel med fuldkornsmel
Brug fuldkornsmel, som f.eks PowerHVEDE, PowerRUG, HvidHvede, rugmel, spelt eller durum fuldkornsmel for at opnå en højere fuldkornsandel.

Bliv inspireret i FOKUS PÅ FULDKORN eller Rugbrødshæfte 2015.

Nye poppede kerner er fuld af FULDKORN
Kom ind til "KERNEN" af dine fuldkornsprodukter med de nye poppede kerner. Kernerne er 100% fuldkorn og fås i 4 varianter; durum, hvede, byg og rug. Samtidig kræver de ingen iblødsætning inden brug.

Lev sundt med FULDKORN

Hvis man vil leve sundt og fedtfattigt, bør man, jævnfør Kostrådene, bl.a. spise 75 gram fuldkornsprodukter. Rugbrød, fuldkornshvedebrød og havregryn er rigtig gode kilder til fuldkorn. Fuldkornsmærket er forbrugernes garanti for et produkt med meget fuldkorn. 

Har du brug for råd og vejledning omkring fuldkorn, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige grossist eller Valsemøllen. 
VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK