SØG
 


< Tilbage
Varemærker og produkter
 

Valsemøllen
Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og catering. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige basisblandinger og bagehjælpemidler til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Det er Valsemøllens vision at være Danmarks førende mølle inden for cerealie-baserede produkter. Vi ønsker et samarbejde, der ikke udelukkende handler om salg, men frem for alt er baseret på en række komplementære ydelser, der kan skabe merværdi for vores kunder.

Finax
Finax er Valsemøllens varemærke til de nordiske konsumenter. Under Finax navnet finder du alt fra müsli, melprodukter, frø- og kerneblandinger til glutenfrie produkter - både konventionelle og økologiske. Finax har eksisteret i Danmark gennem mere en 10 år og er kendte produkter i mange husholdninger.

Læs mere på www.finax.dk

 


 


 

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK