SØG
 


< Tilbage
Bedre råd til bedre brød
 

Lille indsats - stor gevinst
Valsemøllen A/S har en en bred serie af mel, brød- og kageblandinger, der er udviklet specielt til storkøkkener, kantiner, hotelkøkkener og restauranter.

Med Valsemøllens produkter blander og former du selv dine brød og får samtidig en lang række fordele. Flotte brød af høj kvalitet, lang holdbarhed, stort udvalg, mindre spild og ikke mindst et lille lagerbehov.

Men frem for alt kan du spare op til 66% i forhold til bake-off.
 
Mindst dej - størst udvalg
Det er let at bage selv og samtidig opnå et bredt sortiment af kvalitetsbrød og kager.

Med udgangspunkt i samme grunddej er det muligt at bage mange forskellige varianter. Grunddejen deles op, formes forskelligt eller tilsættes forskellige smagsingredienser eller toppings - afhængig af, hvilke brød eller kager, der ønskes.

Stort udvalg - lille lager
Har du fryserummet fyldt eller bruger du meget plads til optøning? Så er Finax Professional brødblandinger måske noget for dig.  

Selvom du opnår et bredt udvalg af forskellige brød og kager, fylder melblandingerne ikke ret meget på tørvarelageret.

Mindre spild - større kvalitet 
Du vil helt sikkert kunne lide duften i bageriet, når du bager med Finax Professional. Nemlig friskbagte kager med smag og karakter. Lækre brød med en god krumme, en sprød skorpe og et individuelt præg. 

Samtidig oplever du en sikker og ensartet kvalitet hver gang du bager og hjemmebagte brød og kager med lang holdbarhed betyder oftest mindre spild.

Større kontrol - mindre fedt
Når du selv bager brød, får du fuld kontrol over, hvad de indeholder. Alle vores melprodukter er udviklet uden unødige tilsætningsstoffer og kornet er garanteret frit for stråforkortere og nedvisningsmidler. 

Det er dit valg af tilsætning til grunddejen, der bestemmer, hvor "fedt" det skal være ...!

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK