SØG
 


< Tilbage
Let og lige til ...!
 

Prøv de mange varianter indenfor Valsemøllens HVEDE og RUG Helblandinger 100/0 og oplev fordelene ved at bage selv. F.eks. friskbagt brød på under 1 time, lang holdbarhed, stort udvalg, mindre spild og ikke mindst høj ensartet kvalitet hver gang.

Samtidig kan der SPARES OP til 70% i forhold til bake-off. Uanset om du er til italiensk, fransk, fuldkorn, økologi eller noget helt andet ...!

Sæt dit præg på lækre friskbagte HVEDEBRØD
Med kun 1 grunddej er det nemt at sætte sit eget præg på forskellige brød ved f.eks. at tilsætte kerner, hakkede oliven, soltørrede tomater, ost m.m. 

Se HVEDEBRØDsopskrifterne her.

TIPS:
De fleste af vores opskrifter er velegnede til langtidshævning, men brødet kan også pre-bages og fryses for senere at blive bagt færdigt, når det skal serveres.

RUGBRØD er sagen 
Mange af Valsemøllens RUG Helblandinger 100/0 indeholder kerner, flager og frø, som giver et saftigt rugbrød med en flot struktur og skorpe. Samtidig har rugbrødene en god vandbinding, som giver en god holdbarhed. 

De fleste af helblandingerne indeholder også fuldkornsrugmel, som kombineret med en god gammeldags surdej giver en mild syrnet rugbrødssmag.

Se RUGBRØDsopskrifterne her.

TIPS:
Film rugbrødene straks efter bagning. Stil de filmede rugbrød i køkkenet, så holder de sig friske i op til 7 dage.

- FØLG altid opskriften og fremgangsmåden
- AFVEJ ingredienserne korrekt
- AFMÅL vandmængden præcist

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK