SØG
 


< Tilbage
Bag med dansk mel
 
Efterspørgslen på danske produkter har aldrig været større, og den gode smag, høje kvalitet og rene råvarer prioriteres højt af flere forbrugere.

Med Dansk mel i dejen, brødet og kagerne sætter du fokus på de gode råvarer og det gedigne håndværk og samtidig skaber du et flot visuelt butiksudtryk med masser af food-appeal, fakta og inspiration fra gadeskilte til foldere. Se de gratis kampagnematerialer her. Eller få gratis plakater med Dybbølsurdejsbrød eller Ølandsbrød. Opskrifter på de populære brød finder du her.

Kunderne vil vide, hvad de spiser
Derfor har vi lavet en informationsfolder om Dansk mel med fakta og inspiration, som er en del af Dansk mel kampagnen. Se folderen her.

Dansk specialmel fra Majbøllegård
Jan Skaaning fra Majbøllegård på Østlolland er én af de landmænd, som leverer dansk spelt, ølandshvede, emmer og svedjerug. I forbrugerfolderen om Majbøllegård fortæller vi historien om dansk specialmel fra Majbøllegårds kornmarker. Bestil Majbøllegård folderen helt uden beregning og få den goodwill ved kunderne, som danske fødevarer giver.

På naturaks.dk kan du blive klogere på processen bag de rene råvarer, dansk mel og ikke mindst god brødkvalitet, mens du som fagperson kan finde information om nye kampagner og tiltag. Som en del af vores service opretter vi dig på Danmarkskortet som NaturAks® bager.
VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK