Valsemøllen A/S
  
 
 
 
SØG
 


< Tilbage
Hos Valsemøllen ved vi, at bagerbrancen hele tiden forandrer sig. Derfor tilbyder vi ikke blot melprodukter, men også en lang række andre ydelser, der er med til at profilere den enkelte bager og bagerfaget som sådan. 

BrødVærk er Valsemøllens initiativ til at sikre sine kunder en positiv udvikling, så de ikke går bag ud af dansen. BrødVærk er derfor et servicekoncept, der består af forskellige faglige kompetencer, kurser, kampagner og andre serviceydelser, som f.eks. butiksdekorationer og butiks-makeover ved professional dekoratør. 

BrødVærk er et servicekoncept til bagere, der har vilje, lyst og frem for alt mod til at drive deres egen forretning. En BrødVærks bager tror på faglig viden, egne færdigheder og kvaliteter. Og så vil de selv bestemme, hvad der skal produceres og sælges i deres forretning. 

Vi har selvfølgelig også altid et godt bud på produkter og tiltag, der kan være med til at løfte din profil og sortiment. 

Læs mere om nogle af de mange fordele ved at handle med Valsemøllen.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig - vi er altid klar til at hjælpe dig.

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK