SØG
 


< Tilbage
01-12-2016 11:12
Fuldkorn er guldkorn
 

Hos Valsemøllen har vi altid fingeren på pulsen. Vi følger de seneste forbruger- og fødevaretendenser og har i mange år ment, at fuldkorn er guldkorn.

Ligeledes arbejder vi konstant med at optimere produktionsteknikker for derved at øge kvalitetsstandarden inden for sundhed, smag og fødevaresikkerhed.

Samtidig samarbejder vi med sundhedsorganisationer, myndigheder og andre fødevareproducenter om at dele erfaring og knowhow.

I Valsemøllens sortiment findes mere eller mindre forædlede produkter og ingredienser, som overholder kravene til fuldkorn. Uanset om du er mest til helblandinger, forblandinger, koncentrater eller vil blande selv, har vi altid et godt bud på udsøgte fuldkornsprodukter eller ingredienser af bedste kvalitet. Så er det at bage velsmagende hvede- og rugbrød, der overholder kravene til fuldkorn. 

Se Valsemøllens komplette FULDKORNssortiment her.

Kerner og flager er fuld af fuldkorn
Kerner og flager tæller med i fuldkornsregnskabet. Prøv f.eks. UNIKA rugkerner, som kun skal stå 3-4 timer i blød, før de kan køres i dejene. Det giver fleksibilitet og mulighed for hurtigt at bage flere rugbrød. Husk at skårne, klemte og knækkede kerner samt flager også tæller med i fuldkornsandelen. Brug fuldkornsmel, som f.eks PowerHVEDE, PowerRUG, rugmel, spelt, durum fuldkornsmel eller HvidHvede for at opnå en højere fuldkornsandel.

Få lyst til endnu flere fuldkornsbrød med Valsemøllens inspirerende opskriftshæfter FOKUS PÅ FULDKORNBAGERENS ABC eller valg fuldkornsrugbrød fra RUGBRØDSHÆFTET.

Lev sundt med FULDKORN
Hvis man vil leve sundt og fedtfattigt, bør man, jævnfør Kostrådene, bl.a. spise 75 gram fuldkornsprodukter. Rugbrød, fuldkornshvedebrød og havregryn er rigtig gode kilder til fuldkorn. Fuldkornsmærket er forbrugernes garanti for et produkt med meget fuldkorn. 

Læs mere om fuldkorn, kravene til fuldkorn samt De 8 kostråd her.

Har du brug for råd og vejledning omkring fuldkorn, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige grossist eller Valsemøllen. 

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK