SØG
 


< Tilbage
22-06-2017 10:04
Jo mørkere et brød er, des sundere er det - eller ?
 

Brød der ligner rugbrød er sundest. Brød med mange kerner er sundest. Mørkt brød er sundest. Sådan siger forbrugerne i udsendelsen. Men det er ikke sandheden.

Bagermester Mikkel Hansen fra Pompei i Ribe fortæller, at der tilsættes malt til dejene for at give smag, men også for farven. Et mørkt brød er flot.  
I udsendelsen konkluderes det dog, at det hvide brød er det sundeste. Det er bagt af fuldkornshvedemel og indeholder mange kostfibre.

Hvis man vil have det sundeste brød, så er rådet at man spørger ekspedienten i butikken eller kigger efter det orange fuldkornslogo.

Se udsendelsen her og bliv klogere på forbrugerne.
https://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-tv/-/madmagasinet-hvidt-broed



VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK