SØG
 
SØG

 Hvede Helblandinger
 Hvede Forblandinger
 Hvede Koncentrater
 Rug Helblandinger
 Rug Koncentrater
 Bagehjælpemidler/Surdejsmel
 Det Danske Bagerlandshold
 Danmarks Bedste Brød
 FULDKORN
 Specialmel
 Kager
 ON-THE-GO
 Fastelavn
 St. Bededag
 Halloween
 Jul
 GRØDBRØD
 Økologi
 Dansk Mel
 Italiensk Tosca Farina
 Fransk Grand Farine
 Schweizerbrød
 Diverse mel
 Poppede kerner, rugkerner m.m.
 Erstatningsopskrifter til udgåede produkter

Find inspirerende opskrifter
Til venstre finder du en bred vifte af mange spændende og inspirerende opskrifter. Brug Søgefunktionen til venstre og søg på tværs af opskriftskategorierne.

De fleste hvedebrødsopskrifter er velegnet til langtidskoldhævning eller frost.

Langtidskoldhævning:
Hvis hvedebrødene ønskes koldhævet, sættes de 1 time på frost og derefter på køl med stikvognspose over. Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C. Herefter kan brødene sættes i raskeskab, hvis man ønsker større volume.

På frost:
Hvis hvedebrødene ønskes kørt over frost i flere dage, skal følgende grundregler overholdes:
- Dejtemperatur 23-24°C
- En smule fastere deje
- Ekstra tilsætning af bagehjælpemiddel egnet til frost. F.eks. Frost Flexible eller Minus 18. 

CATERING/FOODSERVICE - sænk bagetemperaturen, når der bages i konvektionsovn
Bemærk, at den, i opskriften, oplyste bagetemperatur skal sænkes ca. 20-30°C, hvis der bages i en konvektionsovn. Den angivne bagetemperatur er baseret på en bageri-ovn.

Ny, stærkere gær fra Malteserkors:
Malteserkors producerer pr. 1. juli 2016 ikke længere gær i 1 kg. Til gengæld intoducerer Malteserkors en ny, stærkere gær i 500 g pakninger, som er forberedt i forhold til: 
- Mere tolerant i søde og fede deje
- Mere stabil over for køl og frost
- Hævekraften er forbedret markant, så du nu skal bruge 25-30% mindre gær. 

Vi har tilpasset Valsemøllens opskrifter til den nye gær. Husk at få konverteret alle dine opskrifter, så kvaliteten af dit bagværk også i fremtiden er i top. Se konverteringstabel.  

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK