Madpandekager med kål

Lyst til nem og lækker grøn aftensmad? Så bag disse madpandekager med kål, som både smager fantastisk og samtidig mætter godt.

Prøv at bage en omgang koreansk inspirerede kålpandekager med krydret kål ala kimchi til din aftensmad, så lover vi dig at dine smagsløg får en på opleveren. Brug også madpandekagerne med hvidkål eller kinakål som snack eller forret.

Se flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
Pandekager med kål

Køkkentid
45 min.

Ventetid
15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Madpandekager med kål: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

hovedret til 2 pers.

Krydret kål:
1 kinakål eller ½ hvidkål (ca. 400 g + lidt til topping)
2 tsk. salt
2 spsk. chilisauce
1 tsk. sukker
Pandekager:
2 dl Valsemøllen Dansk Fuldkorns Hvedemel
2 dl Valsemøllen Dansk Hvedemel
1-2 tsk. salt
2 æg
2 dl iskoldt vand
2 spsk. hakket forårsløg
1 portion krydret kål
olie til stegning
Dip:
1 tsk. sesamfrø
1 spsk. sukker
½  dl soja
½ dl vand
¼ dl hvidvinseddike
Topping:
Lidt snittet forårsløg
Lidt snittet kål, f.eks. kinakål eller hvidkål
Koriander
Lime i både

Sådan gør du

Krydret kål

  1. Snit kålen og kom den i en skål med salt. Klem den ”mør” med rene hænder.
  2. Kom chilisauce og sukker ved og bland godt.

Pandekager

  1. Bland mel og salt sammen.
  2. Pisk æg med vand og pisk melet i. Kom knust kål og den lage den har sluppet samt forårsløg i.
  3. Sæt dejen i køleskab i 15 minutter.
  4. Rør dejen og  steg ca. 10 små pandekager i rigeligt olie på en varm pande. De skal stege til de er gyldne og gennemstegte; ca. 5-6 minutter i alt.

Dip

  1. Rist sesamfrø på en tør, varm pande; ca. 2 minutter.
  2. Rør soja, sukker, vand og eddike sammen og kom sesam i.

Topping

Lidt snittet forårsløg og lidt snittet kål (f.eks. hvidkål eller kinakål), koriander og limebåde.

Servering

Skær pandekagerne i mundrette stykker og top dem med forårsløg, kål, koriander og med dip og limebåde til.

Et godt tip: Pandekagerne er også gode som snack. Servér dem som en lille forret eller som en del af et måltid.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.