Sandwich med BBQ kylling og salsa

Smagen af BBQ kylling og salsa i en saftig ølandsbolle. Lyder det ikke bare lækkert?

Saml en skøn sandwich med kylling stegt i brun farin, ketchup og eddike med en skøn hjemmelavet salsa og dejlige ølandsboller. Så har du nemt og hurtigt aftensmad med masser af god smag og fuldkorn. Skulle du tage sandwichen med i madpakken, så tør vi også godt love dig en god frokostpause.

Se opskrift
Sandwich med BBQ kylling og salsa

Køkkentid
30 min.

Ventetid
0 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwich med BBQ kylling og salsa: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 ølandsboller
2-3 spsk. mayonnaise
2 håndfulde fint snittet kål, f.eks. hvidkål eller rødkål

BBQ kylling:
2 kyllingebryster, i skiver
Lidt olie til stegning
1 tsk. brun farin
2-3 spsk. ketchup
1 tsk. lys eddike
Salt

Salsa:
2 tomater
2 avocado, i tern
1 spsk. finthakket rødløg
1-2 tsk. finthakket grøn chili
1 spsk. finthakket koriander
Saft af 1-2 lime
Salt

Sådan gør du

  1. Bag dine yndlingsboller – prøv f.eks. disse sandwichboller med ølandshvede og græskarkerner. Flæk bollerne, smør dem med mayonnaise og fyld dem med kål.
  2. Steg kyllingen i olie til den er gylden og gennemstegt. Kom sukker, ketchup og eddike på og lad den glasere.
  3. Salsa: skær tomaterne i kvarte og skrab kerner ud med kniven eller en ske. Kassér kernerne og skær tomatkødet i tern.
  4. Vend tomat, avocado, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
  5. Fyld salsaen i din sandwich.
  6. Klap sammen og servér straks.

Et godt tip: Har du en rest kylling eller svinekød, kan du sagtens komme dem i sandwichen i stedet for BBQ kylling. Vend evt. kødresten i lidt BBQ-sauce, hvis du vil have den ekstra snasket.

Hvis du ikke lige har ølandshvede i skabet til ølandsbollerne, så tag et kig blandt vores mange andre opskrifter på lækre boller – både de bløde, de grove og de koldhævede. De er lige til at udskifte til din sandwich med BBQ kylling og salsa.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.