Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding

Fuldkornsboller fra Valsemøllens gør det til ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet, dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre.

Valsemøllens Fuldkornsboller er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til sunde og lækre stunder. Fuldkornsbollerne er bløde, saftige og uden synlige kerner, som mange børn foretrækker. Samtidig er de nemme at bage – du skal bare ælte dejen sammen, lade den hæve 1 time og så er de klar til ovnen i ca. 10 minutter. De er lige til at gå til og børnene kan også være med. Lad dem f.eks. forme dejen til boller, kringler, snegle eller hvad de ellers kan finde på. Fuldkornsbollerne er helt perfekte i en lækker madpakke, som er både sund og spændende at åbne op i frokostpausen.

Se opskrift
Fuldkornsboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne.
  6. Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist.

Et godt tip: Bageblandingen til fuldkornsboller er også skøn, når du vil bage nemme, grove pølsehorn eller pizzasnegle.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.