Sådan gør du
Saltkaramelmuffins
- Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
- Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
- Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.
Karameltopping
- Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
- Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.
Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.