Nemt kanelbrød – Bageblanding

Vi har udviklet en opskrift på et nemt kanelbrød ud af Valsemøllen Kanelsneglkage. Et pull apart kanelbrød med en lækker remonce. Du skal kun bruge Valsemøllen Kanelsneglkage, vand, gær og smør. Udover at vi har gjort det nemt for dig at bage, så har vi også gjort det sjovt og lidt hurtigere at få kagen ud af ovnen, så den kan blive serveret. Med denne opskrift får du et lækkert og saftigt pull apart kanelbrød bagt i form.

Vi gør det nemt for dig bruge vores nemme bageblandinger til meget forskelligt og lækkert bagværk. Se vores opskrifter med nemme twists af vores bageblandinger her. Brug f.eks. Valsemøllen Kanelsneglkage til alt fra kanelsnurrer til kanelkrans.

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemt kanelbrød – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kanelbrød

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i et rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 5 lige store strimler. Fold dem ovenpå hinanden.
  6. Skær dej strimlerne ud i firkanter, som passer med den korte led i en stor brødform. Se hvordan i videoen nedenfor.
  7. Pensl hver firkant med et sammenpisket æg. 
  8. Stil dejfirkanterne op ved siden af hinanden i formen, til den er fyldt helt ud. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  9. Bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ca. 30-35 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bag vores kanelkrans som kan laves ud af Valsemøllen Kanelsneglkage.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.