Sådan gør du
Dej
- Lun mælken og opløs gæren heri.
- Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt.
- Lad dejen hæve tildækket 1-2 timer på køkkenbordret.
Fyld
- Kom lemoncurd og blåbær i en skål og mos det let sammen.
- Lad stå til senere.
Snurre
- Alt dejen igennem igen.
- Rul dejen ud til en rektangel på 40×60 cm.
- Smør lemoncurd-blandingen på den udrullet dej.
- Drys sukker på den udrullet dej.
- Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bred.
- Sno strimlen rundt om sig selv og rul sammen til en snegl. (Se hvordan på videoen nederst).
- Kom snurrene på en bageplade med bagepapir
- Pensl evt med æg og drys med sukker.
- Lad snurrene hæve 30 minutter på køkkenbordret.
- Bag snurrene ved 220°C i 12 minutter.
Et godt tip: Du kan også prøve opskriften med andre bær og med nutella eller peanutbutter i stedet for lemoncurd.