Mumiepølsehorn

Bag (u)hyggelige mumiepølsehorn til halloween.
Halloween er højtiden, hvor vi klæder os ud og pynter vores hjem med udhulede græsker, spindelvæv og en masse andet uhyggeligt halloweenpynt.

Til halloween hører der oftest (u)hyggeligt bagværk med, som er en god halloweenaktivitet for børn. Så tag dem med i køkkenet, og lad dem være med til at forme mumierne.

Mumiepølsehornene er lavet med Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel med 20% fuldkorn, som giver pølsehornene flere kostfibre, end hvis du bruger en helt almindelig, sigtet hvedemel. De 20% fuldkorn kan hverken smages eller mærkes på bageevnen, og derfor er den høje kvalitet, som du kender det, den samme – bare med fuldkornets gode egenskaber.

Find mere inspiration til dit halloweenhjemmebag her.

Se opskrift
Mummie pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mumiepølsehorn: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

ca. 16 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
50 g smør (blødt)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små pølser
Ketchup
Sukkerøjne

Sådan gør du

 

  1. Lun mælken, og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på en røremaskine, til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hvile tildækket i 10 minutter.
  4. Del dejen i små kugler (ca. 60 g.).
  5. Rul hver dejkugle til en pølse og sno dejen rundt om pølsen. (se videoen nedenfor).
  6. Sæt på en plade med bagepapir, og lad pølsehornene hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  7. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad pølsehornene køle af på en rist.
  9. Sæt sukkerøjne fast med ketchup.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Halloween romkugler, som er lavet på Valsemøllen Romkugler kageblanding. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.