Nem gourmet sildemad – bageblanding

Gør dig klar til julens mange julefrokoster med en nem gourmet sildemad. Oftest består julefrokoster af rugbrød med alle julens godter. Vi har opgraderet sildemaden og gjort den gourmet. Udover et hjemmebagt rugbrød, der er fyldt med lækre kerner, så har vi toppet sildemaden med en lækker og cremet peberrodscreme og ristede græskarkerner, der giver lidt knas.

Server en nem gourmet sildemad til din julefrokost sammen med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød. Se hvilke rugbrødsblandinger du nemt og hurtigt kan bage til dine julefrokoster.

Se opskrift
Nem gourmet sildemad

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Solsikke Gourmetrugbrød 

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær

Peberrodscreme 

100 g cremefraiche 38 %
1 spsk. frisk revet peberrod
1 tsk. citronsaft
1/4 æble skåret i tern
Salt og peber

Pålæg

Sild, hvide marinerede
1/2 æble skåret i tynde skiver
50 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner, ristede
Ærteskud eller anden salat
Smør til brødet

Sådan gør du

 

Solsikke Gourmetrugbrød 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkrog) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat overfladen let ud, og lad den hæve tildækket i 45-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling.

Peberrodscreme 

  1. Rør cremefraiche sammen med peberrod, citronsaft, salt og peber. Smag til.
  2. Pisk cremen luftig med en elpisker.
  3. Rør æbletern i cremen.

Gourmet sildemad 

  1. Anret sildemaden med en skive Gourmetrugbrød med smør, salat i bunden, sildefileter, æbleskiver, peberrodscreme og ristede græskarkerner.

Et godt tip: Skal du have en værtsgave med til julefrokosten så prøv denne værtsgave på lækre ingefær småkager.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.