No bake müslibar

Prøv en smagsbombe af en no bake müslibar med Valsemøllen Økologiske Poppede Rugkerner, Græskarkerner, Chiafrø og Grovvalsede Havregryn. De er lige til at spise på farten og en nem og lækker måde at få mere fiberrig kost på. Opskriften på no bake müslibar tager ikke mere end 15 minutter at røre sammen, inden de skal på køl og hvile i 2 timer.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 timer.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Kom peanutbutter, sirup, salt, vaniljesukker og stødt kardemomme i en skål, og rør det godt sammen.
  2. Tilsæt havregryn, græskarkerner, rugkerner og chiafrø til blandingen, og rør det godt sammen – gerne med hænderne.
  3. Tilsæt chokoladeknapper, og vend dem godt ind i blandingen.
  4. Kom massen i en firkantet form (20 x 15 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det hele godt fladt, så det ca. har en højde på 1,5-2 cm.
  5. Stil formen på køl i minimum 2 timer.
  6. Skær barerne med en skarp kniv efter ønsket størrelse. Opbevar dem på køl i en lufttæt beholder.

Et godt tip: Med Valsemøllen Frø og Kerner kan du også lave en skøn og lækker granola, som du kan se opskriften på her. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.