Pasta pesto med sprød bacon

Lav en simpel og god pasta pesto serveret med sprød bacon, broccolini og ristede græskarkerner. En nem og hurtig ret du både kan servere til frokost og aftensmad. Med hjemmelavet pesto når en ret nye højder, og denne pesto er lavet på persille og Valsemøllen Økologiske Græskarkerner.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegal laver 100 % økologiske produkter. Du kan læse mere om dem her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

400 g fuldkornspasta
200 g Hanegal Bacon i tern
200 g broccolini (kan erstattes med asparges)

Persillepesto

1 stort bundt persille
40 g græskarkerner + ekstra til topping
40 g parmesan
2 fed hvidløg
Ca. 1 dl olivenolie
Citronsaft
Salt & peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Kog eller steg broccolini i få minutter, og skær dem i mindre stykker.
  3. Steg bacon sprød på en pande.

Persillepesto

 

  1. Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne.
  2. Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en minihakker eller foodprocesser til en glat og ensartet konsistens, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Vend pestoen sammen med pasta og broccolini til pestoen er godt fordelt over det hele.
  4. Top med sprød bacon og ristede græskarkerner.

Et godt tip: Er du vild med pesto? Prøv også denne pastasalat med kylling og hjemmelavet rød pesto.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.