Boller med fuldkorn

Lækre saftige og lyse boller med fuldkorn. Selvom de ligner klassiske fødselsdagsboller, er de bagt med Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn, der giver samme gode resultat og smag som med traditionelt hvedemel.

Hvis du også elsker klassiske boller, er denne opskrift lige noget for dig. Med opskriften får du nemlig de saftige, lyse boller med fuldkorn. Bollerne mætter derfor endnu mere, da der er flere fibre i. Bag bollerne, når du vil forkæle dine gæster, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Her vil de blive en ægte favorit.

Se opskrift
Boller med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Boller med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 boller

50 g gær
5 dl vand (ca. 30-35°C)
50 g smør eller margarine
1 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
1000 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hvile overdækket i 20 minutter.
  4. Del dejen i 20 lige store stykker og form dejstykkerne til boller.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem  hæve tildækket i 60 minutter på et lunt sted.
  6. Bollerne kan med fordel pensles med sammenpisket æg inden de sættes i ovnen.
  7. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 10-12 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.