Rustikt Italiensk landbrød ”Filone”

Lav dit eget lækre Italiensk landbrød, kaldet ”Filone”, som er lavet på Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel. 

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
3 t. 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rustikt Italiensk landbrød ”Filone”: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

3 brød

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den kolde kærnemælk og derefter tilsæt mel og salt.
  2. Ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  4. Fordel lidt durum mel på bordet og hæld dejen ud herpå.
  5. Del dejen i tre lige store stykker. Form dejstykkerne til cigar formede brød (kaldes Filone på Italiensk).
  6. Sæt brødene på en bageplade med bagepapir.
  7. Lad brødene hæve i 60 minutter på et lunt sted.
  8. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 190 °C varmluft på midterste rille i ca. 35 min.
  9. Lad brødene køle af på bradepladen.

Tip! Hold salten tilbage, og hæld det i dejen efter den er æltet i mindst 10 min., det gør dejen stram, og dit bageresultat bliver endnu bedre.

teaser tipo 00

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.