Sådan gør du
Fladbrød
- Bland de tørre ingredienser til fladbrødene sammen i en skål.
- Tilføj græsk yoghurt og olie, og ælt dejen i hånden eller på røremaskine.
- Lad dejen hvile tildækket i ca. 30 minutter.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord, del dejen i 4 stykker og rul dem til tynde cirkler.
- Kom fladbrødene på panden i ca. 3 minutter på hver side.
Sumakløg
- Vend alle ingredienserne sammen i en skål. Gem lidt af krydderurterne som topping til sidst.
Øvrig topping
- Skær oksespegepølsen i tynde skiver eller små tern, og steg det på panden til det bliver sprødt.
- Slå æggene ud i en skål eller direkte på panden og steg spejlæg. Lav 1-2 spejlæg pr. fladbrød, alt efter hvad du foretrækker.
- Smør fladbrødene med ca. 1,5 spsk. græsk yoghurt og rød pesto på hver.
- Tilføj spejlæg, sprød oksespegepølse, sumakløg, chiliflager, nigella- eller sesamfrø og lidt frisk mynte og/eller persille på toppen.
Et godt tip: Er du vild med fladbrød? Se også denne opskrift på fladbrød med hummus, stegt halloumi og avocado.