Mini pizza med oksespegepølse og aubergine – bageblanding

Bag mini pizza med oksespegepølse og aubergine med Valsemøllen Pizza bageblanding. Denne opskrift giver dig 12 stk. mini pizza, som rulles, så det ligner en blomst. Server dem som en snack eller tilføj dem til madpakken. Vi bruger pesto, ost, aubergine og økologisk oksespegepølse fra Hanegal, men du kan bruge lige det fyld, du har lyst til.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hanegal. Hanegals produkter er 100 % økologiske og er fremstillet med respekt for naturen, og med fokus på, at dyrene har haft et godt liv med mulighed for naturlig udfoldelse. Læs mere om Hanegal her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Økologisk Pizza
1 aubergine
135 g Hanegal Oksespegepølse i skiver
180 g rød pesto (færdiglavet)
170 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold og tørgær sammen i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve under et fugtigt viskestykke i 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Skær imens auberginen ud i tynde skiver og drys med salt, så væsken trænger ud. Lad det stå i ca. 20 minutter. Dup derefter med et viskestykke eller papir for at fjerne den udtrængte væske.
  5. Skær skiverne af aubergine og oksespegepølse i halve.
  6. Når dejen er færdighævet, deles den i 2. Frys evt. den ene ned eller lav dobbelt portion.
  7. Kom den anden del på et meldrysset bord, og rul den til et rektangel.
  8. Fordel pesto og mozzarella ud på dejen.
  9. Skær dejen i strimler på den korte led af ca. 6 cm bredde.
  10. Placér skiftevis en skive aubergine og oksespegepølse på strimlerne og sørg for at der lidt fri dej i bunden. Fold denne del over fyldet og rul strimlen sammen til en rose.
  11. Placér roserne på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

Et godt tip: Find en masse inspiration til pizza, både store og små, til madpakken eller til aftensmaden, her. 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.