Ved du ikke hvad forskellen på norske, klassiske og glutenfrie klejner er? Så får du her en forklaring på, hvad forskellen er på de tre typer af klejner, og hvad der gør lige netop disse klejner helt specielle.
Er du i tvivl om hvilke klejner du skal bage? Eller om du skal prøve at bage alle tre? Så giver denne bageskole dig viden om forskellen på de tre typer af klejner, så du kan vælge lige den type klejner, som passer bedst til din julebagning.
Lav luftige norske klejner, der er kendetegnet ved sin lækre og luftige konsistens. De luftige norske klejner, som er lavet af Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel, er en opskrift, der er udviklet af Cathrine Brand.
De luftige norske klejner er lavet på en gærdej, hvilket får denne type af klejner til at skille sig ud fra de klassiske og glutenfri klejner. Gærdejen hjælper klejnerne til at blive luftige, blødere og større end de klassiske og glutenfri klejner. Udover at klejnerne er lavet af en gærdej, som gør klejnerne blødere og større, så er luftige norske klejner kendetegnet ved topping i form af citronglasur.
Så vil du lave luftige, bløde og store klejner med citronglasur? Så er de luftige norske klejner helt perfekt til din julebagning.
Du kan også lave de klassiske klejner, som er lavet på Valsemøllen Dansk Hvedemel.
Hvis du laver de klassiske klejner med Valsemøllen Dansk Hvedemel, får du lækre og sprøde klejner. De klassiske klejner er nemlig lavet på en form for småkagedej, som giver et lækkert og sprødt klejne-knæk når du bider i den.
Vil du have sprøde klejner uden topping? Så er de klassiske klejner lige jule-klejnen for dig.
Lav disse lækre glutenfri klejner, som er fyldt med smag og som til forveksling ligner klejner med gluten. Den lækre opskrift er udviklet af Anja Isabell, der selv har et barn med cøliaki. De glutenfri klejner gør det muligt for gluten-allergikere at julehygge med lækre klejner, uden at blive snydt for denne lækre juletradition.
Glutenfri klejner skiller sig ud fra luftige norske klejner og klassiske klejner, da de glutenfri klejner er lavet af Glutenfri melmix basis, som er en melmix lavet uden gluten. Selvom klejnerne er uden gluten, giver melmix’et velsmagende klejner, som til forveksling ligner glutenfyldte klejner.
Vil du lave norske klejner, og stadig lave dem på en let og hurtig måde? Så kan du bruge bageblandingen Valsemøllen Boller, som på en let måde giver bløde norske klejner med citronglasur.
til en samlet værdi af 3.000 kr.
Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.
Bag nemt med Airfryer
Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.
Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.) + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.