Sådan gør du
Citronmuffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør dejen sammen med en grydeske i 2-3 minutter, til dejen er glat og blank.
- Sæt papirsformene i en fast muffinsform, eller brug muffinsforme af silikone. Fordel dejen i formene, og drys med sesamfrø.
Chokolademuffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt olie, vand og æg. Rør dejen sammen med en stor ske eller et piskeris i 2-3 minutter, til den er glat og blank.
- Sæt papirsformene i en fast muffinsform, eller brug muffinsforme af silikone. Fordel chokoladedejen i formene.
- Tænd ovnen på 160°C varmluft (eller 180°C almindelig over-/undervarme).
- Bag citronmuffins og chokolademuffins samtidig i ovnen i 20 minutter, til de er gennembagte.
- Afkøl dem begge på en rist.
Smørcreme
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk smør, flormelis og vaniljekorn sammen i en skål med en elpisker til en lys og luftig creme.
- Del cremen i 3 portioner, og farv hver portion med hhv. rød, gul og grøn konditorfarve. Hæld cremerne i hver sin sprøjtepose med rund tylle.
Samling
- Flæk citronmuffins i halve, så de ligner burgerboller.
- Skær chokolademuffins i tykke skiver, så de kan fungere som bøf i burgeren.
- Sprøjt grøn creme på bundene, og læg en bøf oven på. Sprøjt rød og gul creme på bøffen, og læg kagetoppene på som låg. Sæt en pind i hver burger, og servér.
Et godt tip: Du kan også vælge at bruge andre farver til frostingen, hvis du eller dine børn ikke er til ketchup, sennep eller salat.