Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175ºC.
- Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
- Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
- Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
- Forbered glasuren.
- Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.
Glasur
- Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
- Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
- Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
- Smør glasuren på den færdige kage.
Frosting
- Pisk margarine, pulveriseret sukker og vaniljesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
- Tilsæt Philadelphiaost.
- Rør nogle minutter til cremen bliver ordentlig tyk.
- Smør frostingen på den kolde gulerodskage.