Sådan gør du
- Hæld melblandingen i en skål, og tilsæt olie og vand.
- Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2 minutter, indtil den er glat og blank.
- Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200ºC (180ºC varmluft) i 20-25 minutter. Sæt den færdigbagt kage i køleskabet og lad den køle af i ca. 30 minutter.
- Hæld cremeblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand. Rør sammen, og pisk med håndmixer i 3-5 minutter til konditorcremen er luftig.
- Fordel konditorcremen på den afkølede mazarinkage, og pynt med dine yndlingsbær i sæson.
Et godt tip: Fordel otte stykker pålægschokolade på tærten, lige når den er kommet ud af ovnen, så får du et lækkert og sprødt chokoladelag, som du kender fra den klassiske jordbærtærte.