Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en røreskål, og tilsæt 1/2 dl vand.
- Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved lav hastighed.
- Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem ud til tynde stænger, ca. 1/2 cm i diameter.
- Skær stængerne i små stykker, ca 50 stykker pr. stang.
- Sæt pebernødderne på en bageplade med bagepapir, 100 stk. pr. bageplade. Pebernødderne hæver dobbelt størrelse.
- Bag pebernødderne i en forvarmet ovn ved 200°C (180°C varmluft) i ca. 8-12 minutter.
- Afkøl pebernødderne, og opbevar dem i en tætsluttet dåse, så de holder sig sprøde og lækre.
Et godt tip: Hvis du vil lave sjove figurer med børnene, kan dejen lægges på køl i 20 minutter eller natten over og efterfølgende rulles tyndt ud, ca. 2 mm tykkelse. Stik kager ud i den ønskede størrelse, og læg dem på en bageplade, og følg bagevejledningen ovenfor.