Sådan gør du
- Smør, sukker, farin og sirup smeltes ved svag varme.
- Chokolade, hakkede mandler, pomeransskal og sukat tilsættes, samt potaske der er opløst i lidt kold vand.
- Lad blandingen afkøle et par timer.
- Bland kanel, kardemomme og nelliker med melet og ælt det godt sammen med sirup blandingen.
- Læg dejen på et fad og tildæk med et klæde. Lad det stå køligt natten over.
- Næste morgen trilles dejen i seks pølser. Stilles kølig en dag tildækket med plastisk.
- Skæres tyndt med en skarp kniv, evt. på en pålægsmaskine og bages på smørsmurte bageplader, eller bagepapir.
- Bages ved 180 grader i ca. 6 min.
Tip! Rullerne kan fryses og gemmes i op til et helt år.
Opskrift af Mallika
Mallika har delt sin familie opskrift på de bedste brunkager, der smager helt fantastisk. Som Mallika skriver: “Familie opskrift på de bedste brunkager. Smager så dejlige og så det jo snart jul”