Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
- Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
- Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
- Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
- Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
- Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
- Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
- Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.
Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.
Et godt tip: De nemme pizzasnegle er fryseegnede, så bag derfor gerne en stor portion, så du kan tage en enkelt op, når den skal med i madpakken. Prøv at lave dem med forskelligt fyld, så det er en overraskelse hver gang. Hvis det skal være lidt utraditionelt, kan du også prøve at lave pizzasnegle med tex-mex-fyld.