Nemme pizzasnegle – Bageblanding

Lav nemt og enkelt super lækre og nemme pizzasnegle med Valsemøllen Bolleblanding. Saftige og smagfulde pizzasnegle er perfekte til ungernes madpakke, mellemsnack eller en hyggelig picnic.

Alle elsker de lækre klassiske pizzasnegle. Disse nemme pizzasnegle kan alle bage. Tag derfor ungerne med i køkkenet, og lad dem hjælpe med at bage de luftige snegle. Fyld pizzasneglene med det som I kan lide. Om det er de klassiske med skinke og ost, eller måske en vegetarisk version med grøntsager, det er helt op til dig.

Se opskrift
nemme pizzasnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme pizzasnegle – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller Bageblanding
2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
5½ dl vand (ca. 25°C, lidt koldere end lunkent)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
  4. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
  8. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  9. Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.

Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

Et godt tip: De nemme pizzasnegle er fryseegnede, så bag derfor gerne en stor portion, så du kan tage en enkelt op, når den skal med i madpakken. Prøv at lave dem med forskelligt fyld, så det er en overraskelse hver gang. Hvis det skal være lidt utraditionelt, kan du også prøve at lave pizzasnegle med tex-mex-fyld.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.