Sådan gør du
- Rist mandlerne af i ovnen på 180oC varmluft i ca. 8-10 minutter og lad dem køle af
- Flæk vaniljestangen på den lange led, skrab nænsomt vaniljekornene ud og mas dem sammen med lidt af sukkeret
- Ælt vaniljesukker, sukker og smør godt sammen og tilsæt æg
- Blend mandlerne med ca. 100 g hvedemelet til mandelmel. Tilsæt mandelmelet og resten af hvedemelet, og ælt dejen glat og ensartet
- Kom dejen op i en sprøjtepose med en stor stjernetylle, og sprøjt ca. 30 vaniljekranse på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag vaniljekransene i midten af en forvarmet ovn ved 200oC (varmluft 180oC) i ca. 10-15 minutter – de skal være gyldne i farven.
- Lad de sprøde vaniljekranse køle af på en rist. Opbevar tørt i en lufttæt beholder.
Hvorfor bruge Kage Hvedemel?
Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.