Focaccia brød med rosmarin og tomat

Skønt tilbehør til aftensmaden med denne opskrift på focaccia brød, varier fyldet efter smag og behag.

Kogebogsforfatter og blogger Ditte Ingemann også kaldet Ditsen har udviklet denne lækre og nemme opskrift på focaccia med tomat og rosmarin. Det saftige focaccia brød er både lækkert i sig selv med lidt hummus, men passer også perfekt til aftensmaden. Står middagen på suppe, tapas eller mad fra grillen, vil det helt sikkert blive ekstra lækkert med at hjemmebagt focaccia til.

Se opskrift
focaccia brød

Køkkentid
20 min

Ventetid
2 t 5 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Focaccia brød med rosmarin og tomat: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 brød

Focaccia brød
15 g gær
3 dl vand
1 tsk. havsalt
2 spsk. olivenolie
Ca. 150 g Valsemøllen Tosca Farina Durummel
Ca. 275-300 g Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel

Topping
6-8 cherrytomater
4 spsk. olivenolie
1 tsk. havsalt
Frisk rosmarin

Tilbehør
Hummus eller pesto

Sådan gør du

  1. Rør gær ud i vand og tilsæt salt og olie.
  2. Rør durummel i, og tilsæt hvedemel lidt ad gangen. Dejen må endelig ikke blive for tør, så hold evt. lidt mel tilbage.
  3. Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve et lunt sted i ca. 1 time.
  4. Når dejen har hævet, vendes den ud i en springform eller bradepande beklædt med bagepapir.
  5. Lad dejen hæve igen i ca. 40 minutter.
  6. Fordel tomater ovenpå brødet sammen med olie, salt og frisk rosmarin.
  7. Bag brødet ved 225°C, varmluft i ca. 25 minutter, til det er gyldent og sprødt.
  8. Server det lune brød med en cremet hummus.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.