Fremgangsmåde
Squashkage med fuldkorn
- Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftigt æggesnaps på røremaskine.
- Smelt i mellemtiden smør og hvid chokolade.
- Riv squashen, og vend den smeltede chokoladeblanding i æggesnapsen.
- Vend herefter den revede squash i blandingen.
- Sigt herefter de tørre ingredienser i, og vend dejen til den er ensartet.
- Fyld dejen i en springform (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 175 grader varmluft i 35-40 minutter.
- Lad kagen køle af, inden du befrier den fra formen.
Vaniljefrosting
- Pisk vaniljesukker, flormelis og smør til en lys og cremet masse.
- Pisk herefter flødeosten i smørblandingen. Pisk kunlige akkurat, til den er ensartet, ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind.
- Vend citronsaften i.
- Hæld frostingen op i en eller flere forskellige sprøjteposer med tylle.
- Skær kagen i 8 lige store stykker, og pynt kagestykkerne på forskellige måder.
- Du kan også vælge at nøjes med at pynte kagen med et slags mønster.
- Pynt til sidst med pistacie, hvide chokoladeperler og skovsyre.
Pynt din squashkage med fuldkorn af med en smagfuld vaniljefrosting, som du kan pynte kagen smukt af med. Du kan bruge forskellige tyl og give kagestykkerne forskellige mønstre eller give den et samlet.