Squashkage med fuldkorn

Squashkage med fuldkorn er en perfekt kage til hyggelige eftermiddagsstunder i selskab med familie eller venner. Den er bagt med Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel og Valsemøllen fuldkornshvedemel som giver en masser skønne fibre. Samtidig gør squashen at den bliver saftig.

Se opskrift
squashkage med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

8 stykker

Squashkage
100 g lyst rørsukker
1/2 tsk. vaniljepulver
3 store æg
100 g smør
100 g hvid chokolade
350 g revet squash (1 stor squash)
150 g Valsemøllen Hvid Hvede Fuldkornsmel
100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ tsk. CakeFactor krydderi

Vaniljefrosting
2 tsk. vaniljesukker
200 g flormelis
150 g blødt smør
200 g neutral flødeost
1 spsk. citronsaft

I øvrigt
Pistacie, finthakket
Hvide chokoladeperler
Grøn skovsyre

 

Fremgangsmåde

Squashkage med fuldkorn

  1. Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftigt æggesnaps på røremaskine.
  2. Smelt i mellemtiden smør og hvid chokolade.
  3. Riv squashen, og vend den smeltede chokoladeblanding i æggesnapsen.
  4. Vend herefter den revede squash i blandingen.
  5. Sigt herefter de tørre ingredienser i, og vend dejen til den er ensartet.
  6. Fyld dejen i en springform (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 175 grader varmluft i 35-40 minutter.
  7. Lad kagen køle af, inden du befrier den fra formen.

Vaniljefrosting

  1. Pisk vaniljesukker, flormelis og smør til en lys og cremet masse.
  2. Pisk herefter flødeosten i smørblandingen. Pisk kunlige akkurat, til den er ensartet, ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind.
  3. Vend citronsaften i.
  4. Hæld frostingen op i en eller flere forskellige sprøjteposer med tylle.
  5. Skær kagen i 8 lige store stykker, og pynt kagestykkerne på forskellige måder.
  6. Du kan også vælge at nøjes med at pynte kagen med et slags mønster.
  7. Pynt til sidst med pistacie, hvide chokoladeperler og skovsyre.

Pynt din squashkage med fuldkorn af med en smagfuld vaniljefrosting, som du kan pynte kagen smukt af med. Du kan bruge forskellige tyl og give kagestykkerne forskellige mønstre eller give den et samlet.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.