Brownie med nødder – Bageblanding

En klassisk brownie med nødder passer til alle anledninger lige fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag og crunch fra nødderne er det den perfekte kage.

Aldrig har det været nemmere at bage en brownie med nødder. Opskriften er bagt med Valsemøllen Brownie Bageblanding, der giver en lækker chokoladekage. I opskriften har vi givet den lidt ekstra kærlighed i form af peanuts og pistacienødder. Kagen smager selvfølgelig også godt uden det ekstra fyld, men det er altid lækkert at give lidt ekstra. Du kan fx også blande chokoladestykker eller valnødder i dejen. Server den som den er, eller med en klat vanilje is og friske bær. Så er der nem og lækker dessert.

Se opskrift
brownie med nødder

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie med nødder – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie
1 dl lunkent vand (30°C)
50 g peanuts
50 g pistacienødder
1 bageform 15×15 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Tilsæt en anelse peanuts og pistacie eller de nødder som du godt kan lide til dejen.
  4. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Pynt brownien med peanuts og pistacie.
  6. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
  7. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.

Et godt tip: Hvis du ønsker den helt klassiske brownie, finder du opskriften her. Hvis du ikke ligger inde med peanuts og pistacienødder, kan du også fx bruge ristede hasselnødder, valnødder eller chokoladestykker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde din brownie med. Ønsker du at eksperimentere endnu mere med brownie-bagningen, kan vi også anbefale opskriften på hvid brownie med pistacie, der bliver bagt fra bunden.

brownie med nødder

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.