Med Tørret Surdej fra Valsemøllen kan du få glæde af alle surdejens gode egenskaber – på den nemme måde uden at skulle passe og pleje den. Og så giver det tilmed bagværket både en dybere smag og en sprødere og mere rustik skorpe. På den måde får du en nem genvej til det perfekte surdejsbrød, hvor du let kan give dine hvedebrød og -boller, dit rugbrød, din pizzadej og andet bagværk den helt rette smag, konsistens og holdbarhed.
Valsemøllen Tørret Surdej er en tørret surdej på spelthvede, der er startet op som en traditionel aktiv surdej og herefter tørret ind og formalet. Det giver dig mange af fordelene fra den ægte surdej så som smag og krumme, samtidig med at du slipper for at passe den. En tørret surdej er inaktiv, og du skal derfor anvende gær for at få dit bagværk til at hæve.
Surdej giver smag og karakter til dine brød og boller – og en længere holdbarhed. Når du dufter og smager et godt brød, er der ingen tvivl om, at en stor del af æren skyldes den surdej (eller tørsurdej), der er brugt i brødet. I gæringsprocessen udvikler surdejen nemlig en markant syrlig duft og smag, som bidrager til at give brødet smag og karakter. Man skal tænke på en surdej som en smagsgiver, der tilfører masser af god smag til dit brød. Surdejen giver samtidig en sprødere og mere rustik skorpe samt gør noget godt for brødets holdbarhed, idet mælkesyrebakterierne i surdejen har en konserverende effekt.
Tilsæt Valsemøllen Tørret Surdej sammen med de tørre ingredienser. Tørret Surdej kan anvendes til alt slags bagværk som brød, boller, pizza og rugbrød, hvor du gerne vil have den karakteristiske surdejssmag, en sprødere skorpe og god holdbarhed.
Dosering:
2-5 % af melmængden (dvs. 20-50 g pr. kg mel). Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, du ønsker.
Tip!
Hvis du ønsker en mere markant surdejssmag, kan du blande Valsemøllen Tørret Surdej med lidt vand dagen før, du bager. Du kan også bruge tørsurdejen som base til at starte din egen aktive surdej over 2-3 dage.
Vi har bedt kogemand og hobbybager Thomas Alcayaga fra Madetmere.dk teste Valsemøllen Tørret Surdej i sit eget køkken.
Se her, hvordan det gik – og bliv klogere på, hvad Tørret Surdej kan gøre for dit hjemmebag.
Så kan Valsemøllen Tørret Surdej hjælpe dig lidt på vej. Med Valsemøllen Tørret Surdej kan du starte din egen surdej op og hjælper dig på vej med at få den helt rigtige surdejssmag.
til en samlet værdi af 3.000 kr.
Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.
Bag nemt med Airfryer
Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.
Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.) + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.