Bageskolen

Bageskolen

Hvad er pizzasurdej?

Valsemøllen Pizzasurdej er en tørret surdej på hvede, der er startet op som en traditionel surdej, og herefter tørret ind og formalet. Den er udviklet efter italienske traditioner som en ’levito madre’, så du får en mild og aromatisk surdej, og ikke den stærke og syrlige surdej, som er mere udbredt i nordisk bagværk.

Hvad kan jeg bruge pizzasurdej til?

Du kan anvende Valsemøllen Pizzasurdej til alle slags pizzadeje – kort- og langtidshævede og til andet italiensk bagværk. Du kan bage alverdens italiensk bagværk som f.eks. foccaciabrød, som er perfekt til de fleste anledninger. Når du bruger pizzasurdej til dine pizza eller italienske brød så får dit bagværk den helt perfekte sprøde skorpe som vi kender på pizza og italiensk bagværk.

Bag napolitansk pizza med pizzasurdej

Sådan bruger du pizzasurdej

Tilsæt blot den tørrede pizzasurdej sammen med de tørre ingredienser i din opskrift.

Dosering:
2-3% af melmængden. Det svarer til 20-30 g pr. 1 kg mel (ca. 6-9 tsk.). Doseringen kommer an på, hvor kraftig surdejssmag du ønsker. Valsemøllen Pizzasurdej er inaktiv, derfor skal du også anvende gær.

Tip: 
Hvis du ønsker en mere markant surdejssmag, kan du blande pizzasurdej med lidt vand dagen før, du bager.

Valsemøllen Bagehjælpemidler

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

 

Se Valsemøllens Bagehjælpemidler her
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.