Gourmet-gjort-nemt-nyhed til julefrokosten

I år kan du forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er lækkert, nemt at bage. Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød er fyldt med sprøde solsikke- og durumkerner og en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare ekstra smagfuldt i hverdagen.

Den nemme og lækre julefrokost

Godt bagværk handler i bund og grund om godt håndværk. Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Vores bagere har udviklet opskriften på vores rugbrødsblandinger, så du med få ingredienser og på kun 2 timer, kan servere et lækkert hjemmebagt rugbrød til julefrokosten.

Bag hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt brød til menuen

Selvom rugbrødet typisk er hovedingrediensen til en traditionel, dansk julefrokost, så må vi ikke glemme det gode brød, der både bliver serveret sammen med en frisk rejemad og til det lækre ostebord. Med hjemmebagt brød på julefrokostsmenuen bestemmer du selv, om det skal være surdejsboller, brød med mere fuldkorn i eller et klassisk hvedebrød.  Vores bagere har udviklet opskrifterne på vores brødblandinger, så du med få ingredienser kan servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid.

Bag hvedebrød

Den nemme dessert

Har du tænkt over desserten til julefrokosten? Dessert til julefrokost behøver ikke altid bestå af den klassiske risalamande, selvom det altid er en sikker vinder. Du kan også supplere dessertbordet, hvis der altså er plads i maven, med lækre, nemme kager som f.eks. denne lækre kanelsnegle-julestjerne – en julefrokost kage, der med garanti får tænderne til at løbe i vand.

 

Bag den flotteste julestjerne

Spiseligt julepynt

Vidste du, at man også sagtens kan pynte op med spiseligt pynt? Bag din julepynt, og pynt julebordet med kager.  Bag dine småkager i sjove former og figurere – det vil vække glæde hos store og små.

Pynt med kager

Nemt hjemmebag resten af julen

Vores bageblandinger er til meget mere end blot nemt hjemmebag. Det er også en god måde at inddrage børnene i bagningen henover julen. Lad dem hjælpe med at røre, bage og pynte, eller lad de større børn bage helt selv – alle kan nemlig være med, når det er bagværk på den nemme måde. Og glæden er stor, når man serverer hjemmebag for dem, man holder af.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.