Sådan gør du
- Sæt ovnen på 200°C (varmluft 180°C)
- Prik med en gaffel huller i de søde kartofler, gerne 7-8 stik. Bag i ovnen i 40 minutter.
- Kog quinoaen efter anvisning på pakken.
- Hak myntebladene groft.
- Når quinoaen er færdig, skyld den og lad den dryppe af. Bland den herefter med den hakkede mynte og olien.
- Tag de søde kartofler ud af ovnen og skær dem op på midten.
- Fyld den med quinoa, yoghurt, hummus og blåbær og top med røde spirer.
Et godt tip: Retten har en lækker smag, som også er perfekt som tilbehør. Lav det i stedet til en quinoasalat med sød kartoffel, ved at skære kartoflerne i mindre tern og bage dem i ovnen. Bland herefter de søde kartoffeltern med quinoa, mynte, blåbær, ristede mandler og olie, og server ved yoghurt, hummus og fladbrød.