Sådan gør du
-
Tænd ovnen på 180°C, varmluft.
-
Skræl bananerne og bræk dem i mindre stykker og kom dem i en skål. Gem en halv banan, der skal skæres i skriver og lægges ovenpå .
-
Mos bananerne med en gaffel, håndmikser eller blend dem.
-
Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker sammen i en skål.
-
Kom æg, mælk og olie i skålen med bananerne, og rør det hele godt sammen med håndmikseren.
-
Vend nu de tørre ingredienser i dejen.
-
Kom evt. en lille håndfuld chokoladeknapper i til sidst eller andet fyld f.eks. nødder.
-
Fordel dejen i muffin formene. Skær den halve banan i skiver og læg en skive i hver muffin.
-
Bag muffinene midt i ovnen i ca. 15-20 minutter. Tjek at de er færdigbagte ved at stikke i en muffin. Kommer der ikke dej med op, er den færdig.
Et godt tip: Prøv også opskriften på bananpandekager med havreklid, som er et godt alternativ til morgenmaden, men som også kan bruges som snack og i madpakken.