Sådan gør du
Baba ganoush
- Del auberginerne på langs, placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir med skæresiden ned af.
- Bag dem i ovnen på 220°C (200°C varmluft) til de er helt møre, ca. 35-40 minutter.
- Tag pladerne ud af ovnen, og skrab kødet ud af skallen på auberginerne. Kom det i en foodprocessor sammen med alle de øvrige ingredienser til baba ganoush og blend det til en jævn og cremet konsistens.
Blomkålscouscous
- Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
- Hak blomkål og rødløg fint.
- Hak persillen groft.
- Skær kernerne ud af agurken og skær den og tomaten i skiver.
- Kom alle ingredienser til blomkålscouscous i en skål vend det sammen og pynt med pinjekernerne.
Server din blomkålscoucous med hummus og baba ganoush med fladbrød.
Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Engberg – Vanløse Blues.