Fremgangsmåde
Chokoladetærte
- Hæld de to Valsemøllen Kageblandinger i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. (Ved at bruge to af vores kageblandinger, får du god højde på din kage).
- Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank.
- Smør formen, eller beklæd den med bagepapir.
- Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Vaniljefrosting
- Bland alle ingredienserne i en skål, og pisk til frostingen er let og luftig.
- Sprøjt din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
Udformning af bogstavkagen
- Print vores tal- og bogstavsskabelon ud gratis her.
- Placer det ønskede bogstav eller tal i midten af kagen, og skær kagekanterne væk.
- Pynt med lige netop det, du ønsker på din kage.
Et ekstra tip: Brug kagekanterne, som du skærer fra til at lave romkugler eller studenterbrød.