Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Tilsæt 150 g chokolade (hakket eller chokoladeknapper) og rør til chokoladen er fordelt i dejen.
- Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
- Lad bollerne køle af på en rist.
Tip: Du kan også bruge dejen til at lave lækre kanelsnegle, fødselsdagsboller osv. Få opskriften på kanelsnegle her og find mere inspiration til fødselsdagen her