Sådan gør du
- Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
- Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
- Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
- Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
- Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
- Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
- Pensl hotdogbrødene med æggeblomme, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til de er gyldne.
- Lad dine brioche hotdogbrød køle af på en rist.
Et godt tip: Er du vild med den saftige briochedej? Opskriften er en grunddej. Form den til burgerboller og fyld dem med pulled pork eller rødbedebøffer eller form den til mindre briocheboller og server dem til eftermiddagskaffen.