Brownie med kaffefrosting og friske bær

Bag den nemmeste brownie med kaffefrosting og friske bær med Valsemøllen Brownie. Med den lækre chokoladesmag passer en hjemmebagt brownie til alle anledninger, og med en syrlig kaffefrosting og friske bær på toppen, passer den især godt ind til eftermiddagskaffen eller en lun sommer og forårsdag. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres.

Denne brownie med kaffefrosting er udviklet af Karen-Elisabeth Gadtoft. Se flere af hendes opskrifter her.

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage

Brownie
1 stk. Valsemøllen Brownie Kageblanding
1 dl vand

Kaffefrosting
100 g blødt smør
250 g flormelis
30 g kakaopulver
½ dl stærk kaffe
Flagesalt
Friske bær

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Browniebund

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter.

 Kaffefrosting

  1. Pisk smør, flormelis, kakaopulver og kaffe til en cremet konsistens.
  2. Fordel kaffefrosting det på den afkølede browniebund, og top med flagesalt og friske bær.

Et godt tip: Hvis du ønsker en mere chewy brownie, kan du med fordel bage den et par minutter kortere.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.