Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Tilsæt en anelse peanuts og pistacie eller de nødder som du godt kan lide til dejen.
- Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Pynt brownien med peanuts og pistacie.
- Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
- Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.
Et godt tip: Hvis du ønsker den helt klassiske brownie, finder du opskriften her. Hvis du ikke ligger inde med peanuts og pistacienødder, kan du også fx bruge ristede hasselnødder, valnødder eller chokoladestykker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde din brownie med. Ønsker du at eksperimentere endnu mere med brownie-bagningen, kan vi også anbefale opskriften på hvid brownie med pistacie, der bliver bagt fra bunden.