Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere.
- Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade.
Et godt tip: Du kan variere din brownie på mange måder. Hvis du ønsker lidt crunch i din brownie, kan du finde opskriften med nødder her. Du kan også bage den som muffins og toppe den med karamelpopcorn. Dem laver du ved at smelte ca. 3 dl sukker i en gryde. Så snart den er smeltet tilsætter du ½ spsk salt og 50 g. Når karamellen er gylden og ensartet tilsættes 1 spsk natron, der får massen til at boble. Tilføj en pose poppede popcorn, og vend dem i karamellen. Fordel dem enten på en bageplade eller lav små klynger, der passer som topping på dine muffins. Lad dem køle af, og sæt dem fast på dine muffins med lidt smeltet chokolade.