Brunchboller – Bageblanding

Er der noget bedre end at glæde dig selv og dem du holder af med friskbagte brunchboller til morgenbordet? Nej vel! Med Valsemøllen Koldhævede Brunchbolleblanding har vi lavet forarbejdet for dig. Det eneste du skal bruge, er vand for at få de mest smagfulde og lækre boller til at sætte på bordet.

Koldhævede brunchboller er nemme at gå til, blot slå dejen sammen om aften og bag dem morgen efter. Du kan også springe koldhævningen over og blot bruge 50 g gær i stedet for, og lade dem hæve en time i stedet for.

Se opskrift
brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Brunchboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
5½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen 5-10 minutter eller i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med en grydeske.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Lad skålen stå 30 minutter ved stuetemperatur, inden du former ca. 18 boller med en ske eller fugtig hånd.
  5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og pensl bollerne med vand.
  6. Forvarm ovnen til 240°C, og sænk derefter temperaturen til 225°C (varmluft 200°C).
  7. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan også bruge din blanding til at bage müsliboller, der et perfekt alternativ både til morgenbrød og den hurtige snack. Find opskriften her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.