Bruschetta med svampe

Hvad gør du, når du har et daggammelt, måske lidt tørt brød stående derhjemme? Vi foreslår at trylle det om til de skønneste bruschetta med svampe, som passer perfekt til et tapasbræt eller som en efterårsvenlig forret.

I denne opskrift på bruschetta med svampe bruges et lyst hvedebrød, fx franskbrød, flute eller ciabattabrød, men du kan også sagtens bruge et rugbrød for en lidt grovere version af bruschetta. Brug sæsonens svampe eller lige dine favoritter: champignoner, kantareller eller østershatte.

Se opskrift
Bruschetta med svampe

Køkkentid
20 min

Ventetid
0 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bruschetta med svampe: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

6 stk.

6 skiver daggammelt brød fx. Valsemøllen Surdejsboller
2 spsk. olivenolie
300 g svampe, fx champignon, kantarel, østershatte
3 spsk. smør
2 fed hvidløg
6 kviste timian
Salt og friskkværnet peber
50 g parmesanost

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200°C varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og læg brødskiverne derpå. Rist dem i ovnen i ca. 2-3 minutter – brødene skal kun lige blive gyldne.
  3. Pensl brødene med olivenolie når de kommer ud af ovnen.
  4. Rens og skær svampene i skiver.
  5. Varm en pande op og lad den blive godt varm. Kom svampene på og lad dem stege et par minutter, uden du vender dem rundt. Ryst allerhøjst panden lidt.
  6. Tilsæt smør, hele pillet hvidløgsfed, timiankviste og evt. lidt olivenolie. Steg i ca. 5 minutter til svampene er gyldne.
  7. Fjern hvidløg, timiankvistene og smag til med salt og peber.
  8. Kom svampene på den ristede brød. Riv med parmesan og pynt evt. med lidt timian.

Et godt tip: Er du ikke så vild med svampe? Så kan du i stedet bruge dit daggamle brød til helt klassiske bruschetta med tomat, her finder du opskriften på lækre fuldkornsbruschetta med tomat.

 

 

 

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.