Sådan gør du:
Falafler
- Hæld vandet fra kikærterne. Kom dem i en blender, sammen med de resterende ingredienser og blend til en ensartet masse.
- Varm en pande op til middel-høj varme og form falaflerne med en ske i hånden. Steg dem på panden i godt med olie. De skal være sprøde udenpå
Salat
- Kog quinoa efter anvisningen på pakken og lad den køle lidt af, inden salaten samles.
- Snit rødkålen fint – enten på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
- Lav lange strimler af gulerødderne med en kartoffelskræller – kom strimlerne i koldt vand indtil salaten skal samles, så holder de sig sprøde.
- Halvér tomaterne og skyl feldsalaten grundigt.
Dressing
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til – hvis dressingen er for tyk, så tilsæt mere vand indtil den har den ønskede konsistens.
Fordel alle ingredienserne i 4 skåle og top med dressing og græskarkerner.
Et godt tip: Hvis det skal gå endnu hurtigere, kan du også sagtens købe falafler. Og skal din buddhabowl med falafler være lidt mere cremet, kan du tilføje en cremet hummus.