Sådan gør du
Dressing
- Kom æggeblomme, ansjosfileter, parmesan, hvidløg, sennep og citronsaft i en blender og kør til du har en glat masse. Du kan også bruge en stavblender.
- Pisk olien i langsomt, ligesom hvis det er en mayonnaise, der skal laves. Smag til med salt og friskkværnet peber. Er dressingen for tyk, kan du blende lidt vand i til sidst.
Brødcroutoner
- Tænd ovnen på 200°C varmluft.
- Skær dine brødskiver ud i små tern. Vend dem med olivenolie samt et presset fed hvidløg.
- Læg dem ud på en beklædt bageplade og drys med flagesalt. Bag dem gyldne og sprøde i ca. 15-18 minutter, og vend dem gerne undervejs.
- Lad dem afkøle.
Kylling
- Varm en pande op på middel varme, tilsæt olie og steg kyllingebrysterne ca. 6-8 minutter på hver side ved lav til medium varme. Krydr med salt og friskkværnet peber undervejs. Skær det i skiver.
Cæsarsalat
- Skyl og pluk hjertesalat og vend med noget af dressingen.
- Læg salaten på et fad eller i en skål og fordel skiver af kylling og croutoner over salaten. Servér med ekstra dressing på salaten eller ved siden og riv parmesan over.
Et godt tip: Hvis du vil være lidt kreativ eller foretrækker rugbrød frem for franskbrød, kan du sagtens lave croutoner af det.